در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. بیمه عمر کدام بیمه گذار معتبره ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز با عرض تبریک به انتخاب هئشمندانه ی شما جهت خرید بیمه عمر

در حال حاضر حدود 30 شرکت بیمه ای در ایران مشغول فعالیت هستند.در حوزه ی بیمه عمر یکی از مشترکات این 30 شرکت قوانین بیمه ی مرکزی است که در تمامی آنها اجرا شده و پوشش های درمانی و نحوه ی پرداخت سود را به طور کامل مشخص کرده است. به غیر از برخی موارد جزیی در پوشش های درمانی و اختلاف در میزان سود مشارکتی تمامی موارد در این شرکت ها یکسان است.

اما مهم ترین مسئله در زمینه ی خرید بیمه ی عمر میران انتطارات شما از شرکت بیمه ای و توانگری در پرداخت حق بیمه است.توجه داشته باشید که میزان پرداخت ماهیانه شما در میزان سود و خدمات درمانی که دریافت خواهید کرد متفاوت تاثیرگذار خواهد بود.

با تشکر از شما

smiley