در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

من سرکارگر کارخونه هستم 52 ساله با 12 سال سابقه کار با حقوق 2 میلیون تومن

میخواستم بدوونم

1- آیا کارخونه ای بدهی بیمه خودش رو نداده باشه فرد نمیتونه بازنشست بشه یا ربطی نداره؟

2- اگر من خودم رو بازنشست کنم چقدر مستمری دریافت خواهم کرد؟

3- آیا بیمه بیکاری جز سابقه بیمه حساب خواهد شد یا خیر؟

مثلا 12 سال سابقه بیمه دارم آیا 3 سال بیمه بیکاری دریافت کنم 15 سل سابقه خواهد شد یا خیر؟

ممنون.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

بازنشستگی بیمه شده ربطی به بدهی کارفرما به تامین اجتماعی ندارد مشروط باینکه حق بیمه دو سال آخر باید واریز شده باشد تا محاسبه مستمری انجام شود.

میزان مستمری براساس میانگین دستمزد دو سال آخر ضریدر سنوات سابقه تقسیم بر 30 میباشد.

بیمه بیکاری جزو سوابق بیمه محسوب میشود.

برای بازنشستگی مردان ، با توجه به شرایط سن و سابقه شما باید حتما 60 سال سن داشته باشد تا بتوانید درخواست بازنشستگی نمایید. لذا با فرض گرفتن 3 سال بیمه بیکاری و 15 سال سابقه و 55 سال سن نمی توانید بازنشسته شوید.