در بیمه درمان توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید
من 23 سالمه جایی شاغل هم نیستم که بیمه ای داشته باشم بیمه تامین اجتماعی هم مثله اینکه از 18 سال به بعد تعلق نمیگیره
من چند ماه دیگه عمل جراحی ای باید انجام بدم که بدون دفترچه بیمه هزینه سنگینی داره
الان نمیدونم چیکار کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

می تونید از  خدمات درمانی بیمه سلامت ایرانیان استفاده کنید و یا اینکه از بیمه تامین اجتماعی صاحبان حرف و مشاغل آزاد با نرخ 18 درصد و حق سرانه درمان به مبلغ تقریبی 2450000 ریال در ماه استفاده نمائید.