در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا دفترچه های بیمه سلامت هزینه عمل و جراحی را پرداخت میکنند؟مثل عمل های ضرروری برای شکم یا پا؟
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
با سلام واحترام

در بیمارستانهای دولتی با توجه به دستورالعمل طرح تحول نظام سلامت پرداخت می کند و بیمه گذار 6 درصد از هزینه را متقبل میشود ولی در بیمارستانهای خصوصی و مراکز مرتبط تا حد بیمه پایه هزینه ها مورد قبول است بقیه را شخص بصورت آزاد پرداخت میکند