در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام من یه تصادف کرده ام که به پزشکی قانونی معرفی بدین شرح بود

1.جراحت (حارصه )مچ پای چپ و خلف پای چپ
2.جراحت(دامیه)خلف پاشنه پای راست
3.جراحت (حارصه)زانوی راست و چپ و ساق پای راست
4.جراحت(موضحه)خلف پای راست که منجر به شکستگی استخوان کف پایی دوم شده و تحت جراحی و ترمیم قرار گرفته است

معاینه مجدد هم سه ماه بعد مراجعه کنید
میخواستم دیش را برام محاسبه کنید سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، جمع دیه شما درصورت التیام بدن عیب 7.5درصد از دیه کامله خواهد بود و مبلغ ریالی ان طبق نرخ دیه سال 97، مبلغ 173.250.000 ریال خواهد بود .