در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
  1.  ساییدگی(حارصه) قدام ساق چپ، روی انگشت اول، دوم و چهارم پای چپ ، قوزک داخلی پای راست ، قوزک خارجی پای چپ ناحیه خارجی پای راست ،پشت پای راست
  2. پوست رفتگی(دامیه) انتهای قدام ساق چپ
  3.  تورم و کبودی مچ پای چپ همراه با آسیب بافت نرم
  4.  جرح(دامیه)سمت چپ سر همراه باتورم
  5.  جرح(دامیه)سمت راست سر
  6.  سیاه شدگی باسن راست،پشت گوش چپ اثر اصابت جسم سخت
  7. سمت چپ سر به وسعت یک درصد از سطح سر ، مو رویش نداشته و امکان رویش متصور نیست

که دیه ارش تورم و آسیب مچ پا 2 درصد وارش تورم سمت چپ سر نیم درصد

ممنون از جوابتون که دیه اینها چقدره ؟

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مجموع دیات و ارش کلیه بندهای مذکور معادل 13/4 درصد دیه کامل بمیزان مبلغ : 309/540/000 ریال میباشد.