در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
باسلام

من مدت سه ماه برای دفترپیشخوان کارکردم ودراین سه ماه هیچ کونه حقوق ومزایایی دریافت نکردم دفرتعطیل شد من به اداره کارشکایت کردم کارفرما حاضر نشد حکم به من دادن کارفرما اعتراض کردودر جلسه تجدید نظرهم حاظر نشدحکم قطعی صادرشدبه سود من وتا سه ماه فرصت بهش دادن درصورت اعتراض به دیوان عالی اداری مراجعه کنه که نکردن وحکم قبول کردن

ولی برای پرداختش امروز فردا کردندکه الان 4/5سال گذشته وایشون فوت کردن حکم منهم برای اجرای احکام هست الن من چکارمیتونم بکنم برای وارثشون چون ایشون هم مثل پدرشون امروزوفردا میکنن
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

چنانچه رای به نفع شما صادر شده است که با اجرای حکم در اجرای احکام دادگستری و توقیف اموال متوفی اقدام کنید ، چرا که طلب کارگر از دیون ممتازه محسوب می شود .