در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
باسلام.ایادرصورت به اجراگذاشتن رای وحکم قطعی هیات تشخیص به اجرای احکام دادگستری اداره کارپرونده ای که کارگربابت شکایت ازکارفرماتنظیم کرده روازبایگانی به خودکارگرمیدن ببره بذاره اجرای احکام یابایگانی خودش پرونده رومیفرسته به اتاق اجرای احکام؟این سوال خیلی مهمه ممنون میشم اگه جواب بدین.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.با قطعی شدن دادنامه ،اجراییه از اداره کار اخذ میگردد.که آن اجراییه را به دادگستری محل انجام کار برده وثبت نمایید.پس از ثبت اجراییه مراحل قانونی بعدی در دادگستری انجام میگردد.