در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده با خودرویی تصادف کردم که سه سال از تولیدش میگزره و 60000 تا راه رفته و از عقب به این خودرو برخورد کردم بنا به ادعای راننده خودرو ارزش خودرو 180000000 تومن است تصادف بنده باعث تعویض سپر و شاسی کشی شده

  1. آیا افت قیمت تعلق میگیره واگر میگیره میزانش چقدره
  2. در صورت عدم توانایی مالی آیا راننده زیاندیده میتونه راننده مقصر رو بندازه زندان
  3. پرداخت اقساطی مبلغ ممکنه
  4. میزان تعیین افت قیمت بر اساس نظر کارشناس دادگستریه یا بازار

ممنون

1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

1. محاسبه افت قیمت بر اساس نظر کارشناس رسمی دادگستری است و اگر به نظر کارشناس اعتراض شود، به هیات بالاتر (3 نفره، 5 نفره و ... ) ارجاع داده می شود.

2. افت قیمت ارتباطی به کارکرد خودرو ندارد. خودرو در اثر تصاف و تعمیر و بازسازی خودرو، دچار افت قیمت می شود. به هر مقدار که باشد، با لحاظ قراردادن سایر قوانین، می بایست از طرف مقصر حادثه جبران شود.

3. تقسیط خسارت افت قیمت خودرو بسته به نظر قاضی و توافق طرفین امکان پذیر است.

4. با توجه به توضیحات شما، تصادف جلو به عقب بوده و به رنگ بدنه آسیبی وارد نشده است، میزان خسارت نمی تواند زیاد باشد.