در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام خسته نباشید.

حدود یک ماه پیش با ۴۰۵با یک خودرو ولوستر تصادف کردم ..افت قیمت ۲۵تومن زدن براش و خسارت۱۸تومن ک تقریبا بیمه ۷و خورده ای از خسارت رو ميده..ميخوام ببینم اگه شکایت کنه با توجه ب این قانون های جدید ميتونه همه ۳۵ تومن رو بگيره یا نه!؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

تکلیف قانونی مقصر حادثه  برای جبران خسارت مالی  در سوانح وتصادفات حداکثر محدود میشود به مبلغ 30میلیون تومان. ضمانت اجرای قانون بیشتر از این مبلغ رو تجویز و تضمین نکرده است