در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام،

بنده 5 ماه هست گواهینامه گرفته ام و حق خروج از شهر را نداشتم ولی برخلاف قانون از شهر خارج شدم و در مسیری از جاده خارج شده و به دره افتادم و خسارات زیادی به بدنم وارد شد،

میخواستم بدانم آیا بیمه حوادث راننده شامل من میشود یا نه؟ ضمنا مامور راهرور علت خروج را سرعت غیر مجاز نوشته است. باتشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، درقانون شخص ثالث مصوب 1395 و آیین نامه تبصره 3قانون شخص ثالث که از تاریخ 1396/05/23 لازم الاجراست به این موضوع اشاره نشده است و بهتر است قبل اعلام خسارت مشاوره تلفنی یا حضوری دریافت نمایید .