در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

بر اساس قانون جدید بیمه ، بیمه حوادث راننده مشمول چه مواردی است ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... طبق ماده 3 قانون بیمه شخص ثالث مصوب 1395 دارنده وسیله نقلیه مکلف است برای پوشش خسارت بدنی وارده به راننده مسبب حادثه، حداقل بمیزان دیه یک مرد مسلمان در ماه غیرحرام بیمه حوادث تهیه کند.خسارت قابل پرداخت به راننده مسبب حادثه در این بیمه نامه شامل دیه فوت و یا دیه و ارش صدمات بدنی تا دیه یک مرد مسلمان در ماه غیرحرام و هزینه معالجه آن میباشد. سازمان پزشکی قانونی مکلف است با درخوایت راننده و یا شرکت بیمه گر میزان دیه و ارش مربوطه را تعیین کند.