در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام

با توجه به اینکه حداکثر ۳۶۵ روز در بیست سال سختی کار را از حالت متوالی خارج نمیکند بر فرض بنده که از مهر ۷۷در شرکتی که مشمول قانون سختی کار است تا مهر ۹۷ حدود ۲۰۰ روز  در پرونده بنده بیمه رد نشده است آیا بنده مهر ۹۷ با قانون سختی کار بازنشسته میشوم یا باید آن ۲۰۰ روز را که حدود ۷ ماه میشود اضافه تر در شرکت بمانم؟ ممنون از وقتی که می گذارید
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
باید سابقه شما به 7300روز رسیده باشد. در خلال این مدت اگر نهایتا یکسال وقفه بین سابقه بیمه شما ایجاد شده باشد ، توالی آن از بین نمی رود.