در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در سال 91 در کارگاهی (با چندین شریک ) شروع به کار نمودم . پس از سه ماه بیمه شدم و متاسفانه در این مدت مامور بیمه بازرسی نیامد. اکنون پس از 6 سال از آن کارگاه با دستور شفاهی اخراج شدم و در این مدت 6سال هم هیچ گونه قرارداد کاری و فیش حقوقی نداشتم و دریافتی حقوق با چک بوده (هر بار از یک شریک )

اکنون چگونه میتوانم 3 ماهی که کار میکردم اما بیمه نشدم را ثابت کنم ؟؟ دریافتی حقوق در آن مدت با چک بوده که الان نه تاریخ چک را یادم هست و نه صادر کننده چک . کارفرما نیز همکاری بابت این قضیه نمی کند چون به ضررش می باشد .

راهکارچیست ؟ لطفا راهنمایی کنید .
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

نظر باینکه با ستناد ماده ۱۲قانون کار اخرین کارفرما قایم مقام کارفرمای سابق می باشد به توجه اخراج از محل کار ،به  اداره تعاون کار ورفاه اجتماعی محل مراجعه وبرعلیه اخرین کارفرما اقامه دعوی نماید ویکی از خواسته هایتان تادیه حق بیمه سه ماه اول کارکرد تان باشد