در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
بنده تقاضای بازنشستگی درشعبه کردم الان درشعبه دیگری بیمه برام ردمیشه بمدت 6ماه ایاباتوجه به دوری راه امکان ازهمان شعبه اولیه پیکیربازنشستگی بشم درضمن سابقه خودم روبه شعبه جدیدانتقال ندادم چطورمیتونم ازهمان شعبه اول پیکیربشم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

درخواست بازنشستگی باید به  آخرین شعبه محل پرداخت حق بیمه ارائه و همه سوابق بیمه نیز در آن شعبه جمع آوری تا حکم بازنشستگی صادر گردد. پس از صدور حکم بازنشستگی، پرونده مستمری به درخواست بیمه شده به شعبه مورد نظر وی منتقل خواهد شد.