در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
اینجانب سال 96تصادف کردم و دادگاه در دیماه حکم به پرداخت37درصد دیه کاملداد اما مقصر حادثه تا اسفند ماه از حضور در دفتر بیمه و تشکیل پرونده خود داری کرد و تشکیل پرونده  و تکمیل مدارک تا اواخر اسفند96  به طول انجامید

 اداره خسارت بیمه های شخص ثالث بیمه ایران  با این استدلال که مبلغ بیمه بیش از میزاناختیار  پرداخت آنهاست از ارجاع پرونده به اداره نظارت بر خسارت بیمه های شخص ثالث بیمه ایران خبر داد که تصمیم گیری انها تا شهریور سال 97 به طول انجامید

 سوال اینجانب این است که آیا شرکت بیمه مجاز به تاخیر  به این بهانه بوده است یا نه

دوم شرکت بیمه مدعیست خسارت طبق زمان قطعی  شدن حکم یعنی سال 96پرداخت میشود در حالی که تاخیر از طرف خود آنها بوده

آیا با توجه توضیحات من میتوانم درخواست دریافت دیه مطابق سال 97نمایم

یا درخواست خسارت تاخیر در پرداخت دیه را نمایم

با تشکر
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام ، مطابق قانون شخص ثالث شرکت بیمه گر موظف از از تاریخ قطعیت رای صادره تا 15 روز دیه زیاندیده را پرداخت و حتی اگر زیاندیده جهت دریافت دیه خود مراجعه ننمود ، مبلغ دیه را به حساب صندوق خسارات بدنی واریز نماید و فیش آن را به مرجع قضایی تحویل نماید و در صورت عدم پرداخت درمدت تعیین شده باید برای هر روز تاخیر 5هزارم از مبلغ دیه به شما جریمه دیرکرد پرداخت نماید و موظف است طبق همین قانون دیه شما را به صورت یوم الادا یعنی طبق دیه روز پرداخت نماید .و شما می توانید در خواست صدور اجراییه نمایید و هم زمان در سامانه شکایت بیمه مرکزی ثبت شکایت نمایید .