در دیه و بیمه خودرو توسط (21,160 امتیاز)

سلام اگر کسی زمان اسقاط ماشینش فرا رسیده باشد وتخفیف کامل داشته باشه  ولی صاحب ماشین فعلاً نتونه ماشین جدید بخره و تا زمان خرید ماشین جدید وقفه حاصل شود تکلیف سابقه تخفیف بیمه شخص ثالث اون چگونه می شود؟

1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
می توانید با مراجعه به شركت بیمه موضوع را اعلام و تا زمانی محدود سابقه خود را نگه دارد البته اصل الحاقیه را تا زمان صدور بیمه جدید  باید نزد خود نگه دارید.

بیمه آسیا نمیاندگی میناافشاریکد4841