در دیه و بیمه خودرو توسط (21,160 امتیاز)
منظور از " مهلت اعلام خسارت" در قرارداد بیمه چیست؟ و بیمه گذاران محترم پس از خرید بیمه نامه در کدام بخش بیمه نامه مهلت اعلام خسارت بیمه نامه را خواهند یافت؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
باسلام

منظور از " مهلت اعلام خسارت" مدت زمانی است که بیمه گذار فرصت داشته تا پس از اطلاع از وقوع حادثه مراتب را به اطلاع بیمه گر برساند. با توجه به این که مهلت اعلام خسارت تعیین شده بسته به نوع بیمه نامه خریداری شده متفاوت می باشد بیمه گذاران محترم می بایست در بخش شرایط عمومی منضم به بیمه نامه خود پیش از هر کار دیگری مراجعه و در ماده مربوط به " وظایف بیمه گذار" علاوه بر کلیه موارد به طور مشخص به " مهلت اعلام خسارت" توجه نمایند زیرا که خسارتی که بعد از اتمام مهلت تعیین شده به شرکت بیمه اعلام شوند بر طبق شرایط بیمه نامه از طرف بیمه گر جبران نخواهند شد.