در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید . سوالی در مورد بستن حقوق بیمه بیکاری داشتم

بنده در بانک ملت ضامن شخصی شدم و 5 ماه است که وام گیرنده اقساط خود را پرداخت نکرده ، و بانک به بنده فشار آورده که شما باید اقساط را پرداخت کنید ، شخص وام گیرنده دارای حقوق بیمه بیکاری می باشد

آیا می توانم از بانک نامه بگیرم  که جلوی حقوق وام گیرنده را بگیرد ؟ ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

بانک مورد نظر باید با بانک عامل پرداخت بیمه بیکاری مکاتبه نماید و یا رای دادگاه را جهت برداشت از حساب مقرری بگیر به بانک عامل پرداخت حقوق تحویل بانک مربوطه دهید لازم بذکر است تامین اجتماعی هیچ اقدامی در این زمینه انجام نخواهد داد و صرفا باید از بانک عامل پرداخت مقرری اقدام گردد.