در سایر توسط
با سلام

آیا بیمه وثایق بانکی بایستی توسط تسهیلات گیرنده پرداخت شود و یا اینکه بانک خود ملزم به پرداخت حق بیمه وثایق بانکی است؟

لطفا به شماره بخشنامه و یا مقرره قانونی اشاره فرمایید.

با تشکر
2 پاسخ
توسط (6,830 امتیاز)
با سلام

بيمه وثائق بانكي بعهده تسهيلات گيرنده است. اما بخشنامه آنرا نميدانم. بانك ميتواند به شما تسهيلات هم ندهد و إلزامي به پرداخت تسهيلات ندارد. بنابراين بيمه آن مال بعهده تسهيلات گيرنده است.