در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید ، سوالی در مورد بستن حقوق بیمه بیکاری دارم

بنده دربانک ملت ضامن شخصی شدم و ۵ ماه است که وام گیرنده اقساط خود را  پرداخت نکرده ،  و  بانک به بنده فشار آورده که شما باید اقساط  را پرداخت کنید ، شخص وام گیرنده دارای حقوق بیمه بیکاری می باشد

آیا می توانم از بانک نامه بگیرم  که جلوی حقوق وام گیرنده را بگیرد  ؟ ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه عدم وجود بستر نرم افزاری لازم فعلا کسر از حقوق توسط سازمانی تامین اجتماعی میسر نمیباشد لذا شما باید از دادگاه بخواهید مستقیما با بانک عامل پرداخت مقرری بیمه بیکاری مکاتبه کند تا از مقرری کسر و در وچه دادگاه واریز گردد.