در بیمه بیکاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

به صورت شراکتی با یکی از دوستان داریم کار شریکی می کنیم، قرارداد هم نداریم. شنیدم ایشون می تونن از من بعدها شکایت کنن  که چرا بیمه نشدن، در حالی که شریکی کار می کنیم و رابطه مون کارگری - کارفرمایی نیست. چه مستنداتی داشته باشم که بعدا نتونه شکایت کنه برای بیمه و سنوات اشون ؟ خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

در صورت وجود شراکت نامه کسب و کار و اجاره نامه واحد صنفی، رابطه مزدبگیری قابل اثبات نبوده و بالطبع مشمول بیمه اجباری نمی باشد.