در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (770 امتیاز)
لطف کنید  آنالیز نحوه هزینه کرد یا مصرف حق بیمه پرداختی یعنی 30 درصد حق بیمه واقعی  که 7 درصد توسط کارگر و 23 درصد توسط کارفرما پرداخت می شود را از سوی تامین اجتماعی تشریح بفرمایید. چقدر بابت هزینه درمان، چقدر بابت غرامت دستمزد، چقدر بابت سایر خدمات به بیمه شده است؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

حق بیمه 33 درصد میباشد که 3 درصد باید توسط دولت پرداخت گردد 20 درصد سهم کارفرما ، 3 درصد بیمه بیکاری سهم کارفرما ، 7 درصد سهم بیمه شده میباشد.

 از 27 درصد سهم کارفرما و بیمه شده 9 درصد سهم درمان میباشد و 18 درصد بابت تعهدات کوتاه مدت( فرامت دستمزد ایام بیماری ، بارداری ، کمک هزینه ازدواج ، کفن و دفن ، پروتز و اروتز ، هزینه سفر بیمار و همراه بیمار ) و بلند مدت سازمان ( ازکارافتادگی کلی و جزیی ، بازنشستگی و بازماندگان ) میباشد.