در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

پدر من ۶ سال پیش فوت کرده است و از سن ۱۳ سالگی در میدان میوه و تره بار کار می کرده اند که در سالهای اولیه حقوق ماهیانه دریافت می کردند و در ده سال پایانی کار به صورت مشارکت در ۱۰ درصد از سود مغازه بوده است.

صاحب مغازه در تمام این شکایت بعد از فوت پدرمدت از بیمه کردن پدر من و سایر کارکنان خودداری کرده اند و پدر من شخصا حق بیمه خود را به صورت اختیاری پرداخت می کرده است و اکنون بعد از فوت ایشان ، ما حقوق مستمری دریافت می کنیم.

با توجه به شرایط توضیح داده شده آیا امکان شکایت وراث از صاحب مغازه که پدرم در آنجا مشغول به کار بود وجود دارد؟

ضمنا فوت پدرم به صورت کاملا طبیعی بوده و ناشی از حوادث کار نبوده است.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

در صورت داشتن اسناد و مدارک مانند لیست حضور و غیاب ، پرینت حساب بانکی ، دفاتر مالی ، استشهاد کارکنان شاغل در میدان و ... می توانید از طریق اداره کار و شکایت از کارفرما  یا تامین اجتماعی و تکمیل فرم ادعای سابقه ،  جهت 10 سال اول کار پدرتان در میدان اقدام نمایید.