در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
سلام خدمت شما بابت اینکه برا مردم وقت میگذاری وجواب میدین ممنون

سوالم این هست که مرخصی زایمان6 ماه داشتم بعد یک ماه شرکت بیمه ام رو رد کرد وامروز جلسه اداره کار کارفرما عدم نیاز داد الان به نظرتون رای صادر اداره کار وبعد بیمه بیکاری برام قبول میشه واینکه وقتی اداره کار نامه من رو برا برقراری بیمه بیکاری بفرسته تامین اجتماعی باید تامین اجتماعی هم تأیید کنه یعنی امکان داره تامین اجتماعی از برقراری بیمه بیکاری امتناع ورزد.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام اگر اخراج شما غیر موجه باشد ودر اداره کار اثبات نمایید واداره کار رای به برقراری بیمه بیکاری بدهد تامین اجتماعی موظف است برقرار نماید