در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام
در فروردین ماه تصادف کردیم و چند نفر مصدوم شدند
راننده مقصر بعد از بیمارستان متواری شد ولی خودرو توقیف شده
نه مالک و نه راننده همکاری نمیکنند و فقط چند تا کپی  از مدارک بیمه و خودرو دادند و مراجعه نمیکنند
حالا بعد از چند ماه دادگاه برای مالک  نیابت فرستاده تا جلبش کنند
اگر نتونن مالک رو جلب کنند دادگاه میتونه بیمه رو مجبور به پرداخت دیه کنه و یا میشه از صندوق دیه استفاده کرد؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

1. با توجه به اینکه تصادف، مقصر شناخته شده دارد و خودروی مقصر دارای بیمه نامه شخص ثالث معتبر است، نمی توان از محل صندوق تامین خسارت های بدنی مطالبه خسارت نمود. جبران خسارت جانی به هر مقدار که باشد بر عهده بیمه گر است.

2. عدم حضور راننده مقصر در دادگاه نمی تواند مانع پرداخت خسارت زیاندیده شود. حکم غیابی هم صادر می شود و به بیمه گر ارتباطی ندارد. نهایتا اگر بیمه گر شکایتی دارد می تواند به رای بدوی اعتراض نماید و دادرسی به دادگاه تجدید نظر برسد.

۳. شاید جلب راننده مسبب حادثه از جنبه عمومی جرم بوده و عدم حضور ایشان دخالتی مطالبه حقوق شما ندارد.