در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

 با یک خودرو تصادف کرد و خودرویی که به ماشینم زده بودم متواری شد که البته پلاکشو یادداشت کردم و به پلیس گزارش دادم و پلیس اومد گزارش نوشت و با همون شکایت کردم، بعد از استعلام، مدل خودرو با خودرویی که زده بود به ماشینم همخوانی نداشت و شک کردم که نکنه شماره پلاک و اشتباه گزارش دادم. اگه مشخص بشه اون خودرو نبوده، چیکار باید کرد؟ چطوری میشه خسارت گرفت؟ آیا پیدا کردن مشخصات صحیح راننده بر عهده من خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
باسلام بله دوست عزیز به عهده شماست و شما برای پیداکردن مقصرو دریافت خسارت باید پیگیرباشین