در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده یک تصادف داشتم به این صورت که پس از برخورد به خودرو که از مقابل به سمت من می آمد به جدول اصابت کردم و بینی من شکست و خودرویی که با ان تصادف کردم متواری شد. وقتی افسر آمد کروکی از تصادف نکشید( گفت که راننده متواری شده دیگه لزومی نداره).

سوال بنده اینه که آیا بیمه حوادث راننده با توجه به شکستگی بینی و متواری شدن طرف مقابل میتونم دریافت کنم یا خیر؟ (گزارش تصادف ثبت شده و من میتونم کروکی فرضی رو از راهنمایی و رانندگی بگیرم) (بیمه من آسیا هست - دوروز از تصادف میگذره و من موفق به دریافت بیمه بدنه شدم)
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام

آرزوی سلامتی برای شما دارم

جایی که آب هست تیمم خطاست

اگر واقعا تصادفی اتفاق نیافتاده شما میتونید از حوادث راننده استفاده کنید اما

اگر تصادفی بین شما و خودرویی دیگر اتفاق افتاده و ادله کافی برای اثبات این موضوع دارید میتونید از صندوق تامین خسارات جانی مطالبه جبران خسارات و دیه بفرمایید .

مدترک زیر رو تهیه و به شعبه بیمه ایران در شهرتون تقدیم و تشکیل پرونده خسارت بدید

بیمه نامه

گواهینامه

گواهی پزشکی قانونی و تعیین جراحات

مدارک بالینی بستری در بیمارستان

گزارش اورژانس

گزارش نیروی انتظامی یا کارشناس راهور