در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من باشخصی تصادف کردم حاضر به پرداخت خسارت نبود ازش برای دریافت خسارت و افت قیمت شکایت کردم.

برای ادرس،ادرسی که روی بیمه نامه بود در دادخواست ثبت کردم بهش ابلاغ نشده و اخطار رفع نقص صادر شده ادرس دیگه ای ازش ندارم چ کنم؟چجوری پیداش کنم؟
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
با سلام

شما باید راننده را مجهول المکان اعلام کنید و در این صورت ابلاغ اوراق قضائی اخطاریه ، دادنامه و اجرائیه از طریق نشر آگهی صورت می گیرد .

بعد از صدور اجرائیه ،اخذ برگ جلب و توقیف اموال محکومٌ علیه ( راننده مقصر ) امکان پذیر می شود .