در دیه و بیمه خودرو توسط (360 امتیاز)

سلام ممنون از پاسخی که دادید. میشه لطف کنین بیشتر راهنمایی کنید درباره جوابی که دادید ؟ چه کاری انجام بدم یا کجا برم؟ ممنون

 اجراي احكام نميتواند بيمه را الزام به پرداخت نمايد چون عملا در دادنانه اسمي از بيمه گر به ميان نخواهد امد ولي با شكايت حقوقي ميتوان بيمه رو ملزم به پرداخت نمود و همچنين هزينه تاخير در پرداخت خسارات رو نيز دريافت كرد

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با عرض سلام

شما مي توانيد با ارائه دادخواست حقوقي به دادگاه عمومي حقوقي شهر محل مركز پرداخت بيمه به طرفيت شركت بيمه و مقصر حادثه طبق راي صادره از دادگاه كيفري و برگه هاي پزشكي قانون و كپي از مصداق بيمه نامه شركت مربوط و طبق ماده هاي بيمه شخص ثالث مربوطه بيمه گر رو ملزم به پرداخت ديه و همچنين خسارات تاخير در پرداخت نماييد