در بیمه بیکاری توسط (260 امتیاز)
سلام وقت شما بخییر

بیمه بیکاری شخصی از ۹۷/۰۱/۰۱ تا ۹۷/۱۰/۳۰ می باشد. و شخص کارهای انتقالیش رو انجام داده.یعنی از تهران به شهرستان.شخص پرونده بیمه بیکاری رو به اداره بیمه بیکاری محل سکونت تحویل داده است. و نامه بررسی اشتغال شخص توسط تامین اجتماعی شعبه ... تهران به شعبه مورد نظر شهرستان بصورت الکترونیکی در تاریخ ۹۷/۰۵/۲۸ ابلاغ شده است اما تاکنون بازرس به درب خانه مراجعه نکرده است.
چرا ؟

چقدر طول میکشه تا بازرس جهت رویت شخص به منزل شخصی مراجعه کند؟
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
سلام

به دلیل ماهیت کار بازرسی جهت راستی آزمائی ، تعداد دفعات بازرسی و فواصل زمانی مربوط به آن به طور دقیق مشخص نیست .