در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام و عرض ادب مدت 14 ماه در یک کافه مشغول به کار بودم از تاریخ 1396/01/01 لغایت 1397/03/29 که کارفرما همیشه بیمه بنده را ناقص رد میکرد مثلا ماههای 31 روزه را 29 روز و یا 30 روز و یا در ماههای 30 روزه 29 روز رد میکرد و در تاریخ 1397/03/29 خاتمه کار بنده را اعلام نمودن و با اصرار بنده جهت معرفی به اداره کار در روز 1397/03/30 نامه عدم نیازبه تاریخ خاتمه کار 1397/03/01 صادر و من در دقیقه 90 مهلت 30 روزه بدلیل تاریخ نامه عدم نیاز در تاریخ 1397/03/30 در اداره کار تشکیل پرونده دادم الان این سئوال برام پیش آمده 1- هیچ گونه قرار داد کاری بین من و کارفرما وجود ندارد ( بدلیل اینکه نیروی خدماتی بودم ظرفشویی و آشپزی )و در این مدت بدلیل کار سخت سرپایی دچار بیماری واریس و زخم پای واریسی شده ام 2- آخرین بیمه پرداختی بنده در اردیبهشت ماه 29 روزه پرداخت نموده است آیا با تفاسیر فوق بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد و در سازمان تامین اجتماعی نسبت به روزهای کسر پرداخت بیمه به بنده احقاق حق میگردد ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام

با عنایت با اینکه حدود ۱۴ ماه سابقه بیمه دارید وبه دلیل عدم نیاز توسط کارفرما اخراج شده اید ودر مهلت مقرر سی روز تقاضای بیمه بیکاری داده اید هرچند پرونده شما در کمیته بیمه بسکاری مربوط مطرح و با احتمالا بالای ۹۹درصد بیمه بیکاری به شما تعلق خواهد گرفت چون طبق ماده ۶ قانون بیمه بیکاری شرایط استحقاق ان دارا می باشید