در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
در یک سازمان دولتی با فردی قرارداد مشاوره با موضوع فرهنگی و تبلیغات و ... منعقد شده است.این قرارداد دارای سقف ساعت کارکرد ماهیانه به میزان 120 ساعت در ماه می باشد. آیا این قرارداد مشمول کسر بیمه تامین اجتماعی می باشد؟؟؟ اگر هست نحوه محاسبه آن را بفرمایید.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

کلیه قراردادهای مشاوره ای با افراد حقیقی در صورت مراجعه جهت اخذ مفاصا حساب به ماخذ ۱۵ درصد محاسبه میگردد چنانچه مفاصا اخذ نگردد و بازرسی دفاتر  قانونی شناسایی شود به ماخذ ۳۰ درصد با رعایت سقف دستمزد محاسبه میگردد.