در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
حتی اگر پیمانکار و مجری  یک شرکت باشد و کارمندی هم نداشته باشد در قرارداد از حق بیمه معاف است ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
سلام

وفق بخشنامه ۱۱/۳ جدید درآمد چنانچه در قرارداد با اشخاص حقیقی شخصا و بتنهایی نحوه انجام قراداد باید جنبه دستوری نداشته باشد در غیر اینصورت مشمول بیمه و ماده ۳۸ میباشد لذا لا توجه روال جدید سازمان تمام قراردادهای انفرادی را مشمول بیمه می نماید مگر این خلافش ثابت شود.