در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

یه تصادف کردم با موتوری.  من را به پاسگاه بردن وصورت جلسه کردن صحنه را چون فرار از صحنه داشتم .بعد بازداشت شدم چون گواهی نامه نداشتم. دو روزی تو پاسگاه بودم و بعد با جواز ازاد شدم.

الان از یه جاهایی خبرهایی به گوشم رسیده که طرفم رفته استشاد محلی پر کرده گذاشته رو پرونده که من مست بودم و با دوست دخترم بودم.

من مست نبودم و با خانمم بودم. مامور حتی اسم خانمم را تو پرونده نوشت اون شب و همه چیز را صورت جلسه کرد برای،منم چیزی به عنوان مستی ثبت نشده .حتی روز دادگاه دادیاری که من را با جواز ازاد کردن چیزی رو پرونده نبوده. اگر بعدش طرف بره استشاد بزاری،کاری میتونه بکنه الکی گفته من مست بودم داده چند نفر از اشناهاشم امضا کردن.  البته من نمیدونم همچین چیزی گذاشته شده رو پرونده یا نه. فقط از یکی از اهالی محل شنیدم که دنبال این کار بوده طرف . ممنون از شما. جوابم را اگر میشه بدید .
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... تشخیص استفاده از مشروبات الکلی توسط راننده در صلاحیت مامور راهنمائی و رانندگی در سر صحنه تصادف و توسط دستگاه مربوطه بوده و در صورت مشکوک بودن جهت اخذ تست لازم به پزشکی قانونی معرفی میشود.

غیر از این موارد هیچ شخص و شاهدی صلاحیت تائید استفاده راننده از مشروبا ت الکلی را نداشته و استشهاد محکمه پسند نیست.