در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
من ۸ سال بیمه اجباری دارم الان میخوام بیمه را خودم پرداخت کنم کدام بیمه برای بازنشستگی بهتر است ؟
تفاوت بازنشستگی بیمه مشاغل ازاد و بیمه عمر سرمد ؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه 8 سال سابقه دارید برای ادامه بصورت بیمه اختیاری و حرف و مشاغل آزاد باید کمتر از 58 سال سن داشته باشید همچنین با توجه به سابقه بیمه اختیاری بهتر است زیرا شما می توانید بین حداقل و حداکثر دستمزد سال دستمزد پرداخت حق بیمه را خود انتخاب نمایید و همچنین از پرداخت سرانه درمان معاف میباشید .

مطمئنا بیمه های اختیاری و حرف و مشاغل آزاد با توجه به افزایش سالانه توسط شورایعالی کار و پشتوانه دولت از بیمه های خصوصی بهتر میباشد.