در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باسلام

من ۴۱ سال سن دار قصد دارم خودمو بیمه کنم ۴ سال هم سابقه بیمه دارم  می خوام بدونم بیمه زنان خانه دار بشم بهتره یا بیمه اختیاری در ضمن از سمت همسرم بیمه تامین اجتماعی هستم سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بیمه زنان خانه دار در واقع همان بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد است و این نوع بیمه به سه شکل زیر  قابل انتخاب است:

  • بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی با ۱۴ درصد (۱۲ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت) :
    در این نوع بیمه مستمری مربوط به بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی ارائه میشود. مبلغ آن
  • بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی با ۱۶ درصد (۱۴ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت) :
    در این نوع بیمه مستمری بازنشستگی به بیمه‌شده و پرداخت مستمری به بازماندگان در صورت فوت بیمه‌شده اصلی ارائه میشود.
  • بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی ۲۰ درصد ( ۱۸ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت) :
    در این نوع بیمه مستمری بازنشستگی و فوت و همچنین خدمات مربوط به ازکارافتادگی کلی غیرناشی از کار به این گروه از بیمه‌شدگان ارائه میشود. این بیمه شامل ازکارافتادگی جزئی و نقص عضو نمیشود، چون این موارد فقط به لحاظ حوادث ناشی از کار مطرح میشوند که در بیمه‌های خویش‌فرما به دلیل عدم وجود کارفرما و اشتغال موضوع حوادث ناشی از کار منتفی است.
  • بازنشستگی، فوت، ازکارافتادگی کلی و درمان، با ۲۰ درصد دستمزد توافق‌شده همراه هزینه درمان به صورت سرانه(۱۸ درصد سهم بیمه شده + ۲ درصد سهم دولت + سرانه درمانی) :
    حق‌بیمه درمان در این نوع بیمه با توجه به افراد تحت تکفل به صورت سرانه ماهانه دریافت میشود. سرانه درمان هر سال توسط شورای عالی درمان تعیین میشود. در سال 96 سرانه درمان 400 هزار ریال تعیین شده بود و هنوز سرانه درمان سال 97 به تصویب نرسیده است. بنابراین در بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد پرداخت ۱۸ درصد حق‌بیمه و پرداخت سرانه درمان به ازای هر نفر افراد تحت تکفل برای هرماه موجب استفاده کامل از خدمات کامل سازمان به‌جز مواردی که در بیمه اجباری وجود دارد میشود. خدمات بیمه بیکاری ، کمک‌هزینه ازدواج، کمک هزینه کفن و دفن، غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، هزینه سفر و فوق العاده سفر و اقامت بیمار و همراه و پروتز و اروتز در این نوع بیمه ارائه نمیشود.
  • بیمه اختیاری:
  • این نوع بیمه با نرخ 27% ارائه می گردد که در سال 1397 با مبلغ حداقل 3108450 ریال قابل انتخاب است. در بیمه اختیاری همه خدمات تامین اجتماعی به استثنای بیمه بیکاری و کمک هزینه ازدواج قابل ارائه می باشند.حداقل مبلغ پرداختی در ماه 31 روزه به مبلغ 3108451 ریال، در ماه 30 روزه، 3008178  ریال و در ماه 29 روزه به مبلغ 2907905 ریال افزایش می باشد.

با این توصیفات تصمیم گیری در خصوص انتخاب نوع بیمه با شماست.