در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
سلام
من حدودا از مرداد 93 تا کنون در شرکتی مشغول به کار هستم. قرارداد من موقت هست و هر سال فروردین به روز می شود و قرارداد جدید نوشته می شود.
حقوق پایه تا سال گذشته (تا اسفند 96) 2 میلیون تومان بوده و کل حقوق 3 میلیون / امسال یعنی از فرودین 97 هم حقوق پایه 2.5 میلیون و کل حقوق 3.5 میلیون است.

تا کنون شرکت عیدی و سنوات به من نداده است، الان بعد از 4 سال در میانه قرارداد امسال می خواهم حین ادامه فعالیت کل این عیدی و سنوات را تا پایان سال 96 با شرکت تسویه کنم.
 مبنای تسویه عیدی هر سال  آیا مبلغ اعلامی همان سال است و یا  مبلغ عید در سال جاری ملاک خواهد بود؟ و اینکه  شرکت نباید بابت دیرکرد عیدی خسارتی پرداخت کند؟

برای تسویه سنوات چطور،باید حقوق سال 96 ملاک قرار گیرد یا سال 97؟ مالی شرکت می گوید اگر الان سنوات را بخواهید تا سال 96 تسویه کنید حقوق پایه سال 96 ملاک قرار خواهد گرفت و اگر می خواهید حقوق سال 97 ملاک باشد باید تا اسفند 97 و اتمام کل سال برای تسویه صبر کنید؟ آیا این حرف درست هست؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
با سلام وعرض ادب

عیدی وپاداش بر مبنای هر ماه ۵ روز مزد ثابت یا مبنا و سنوات خدمت هم برمبنای هرماه دو و نیم روز مزد ثابت یا مبنا می بایست محاسبه وپرداخت گردد