در بیمه درمان تکمیلی توسط (140 امتیاز)
بعضی از بیماری ها هستند که در معاینات قابل تشخیص نیستند. برای مثال بعضی بیماری های خودایمنی ممکن است چند سال خاموش باشند و دوباره عود کنند(قبلا هم تشخیص داده شده باشند)
در اینجور موارد شرکت بیمه کننده(بیمه SOS) میتواند قرارداد را لغو کند یا بیماری را از لیست تحت پوشش خارج کند؟
2 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

سوال شما کمی ابهام دارد.

اگر منظورتان این است که بعد از عقد قرارداد بخواهد مفاد قرارداد را تغییر بدهد و یا پوشش را کم و زیاد کند، این موضوع بسته به مفاد قرارداد دارد که چگونه توافق شده است.

اگر منظورتان این است که قبل از عقد قرارداد اجازه داشته باشد استثنایی در مورد بیماری ها و پوشش ها داشته باشد، این موضوع کاملا از اختیارات کمک رسان می باشد و می تواند بسته به صلاحدید این کار را انجام دهد.

لازم به ذکر است که طرفین در پذیرفتن یا رد پیشنهادها مختار هستند.