در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام خدمت شما دوستان

همونطور که تو سوابق شرکت sos بیان شده این شرکت نماینده یه شرکت خدماتی خارجی تو ایران هست میخام از خدمات این شرکت استفاده کنم ولی قبلش چنتا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین

۱- در صورت ورشکستگی، کلاه برداری و مواردی از این قبیل آیا سازمانی هست که پاسخگوی مشتری باشه؟ ( مثلا شرکتای بیمه در صورت ورشکستگی، بیمه مرکزی پاسخگو هست)
۲- آیا جریانات سیاسی مثل تحریم ها تو خدمات این شرکت تاثیر دارن؟
۳- این شرکت تحت نظارت چه سازمانهایی فعالیت میکنه؟
۴-  توی سوابق شرکت عنوان خدمات رسانی ذکر شده چطور با بیمه مرتبط میشه؟ آیا بیمه مرکزی هم نظارت میکنه؟
توسط (140 امتیاز)
این سوال بنده هم هست! منتظر جواب هستم.
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

همانطور که از لحن پرسش مشخص است، پرسشگر می داند که شرکت کمک رسان ایران، شرکت بیمه نیست که زیر نظر بیمه مرکزی باشد. با این وجود:

1. کمک رسان ایران یک شرکت خدماتی است که از نام و نشان یک شرکت خارجی استفاده می کند. مثل همه نمایندگی های برندهای خارجی.

2. در صورت ورشکستگی یا لغو پروانه یا عدم فعالیت یا هر گونه وضعیتی که منجر به بروز خسارت به ذینفعان گردد، طبق قوانین جاری کشور به ویژه قانون تجارت، تعهداتش از محل فروش اموال و دارایی های این شرکت پرداخت می شود.

3. بخش عمده خدمات کمک رسان ایران که در ارتباط باارائه خدمات بیمه درمان به جامعه بیمه شدگان شرکت های بیمه همکار صورت می گیرد، در قالب پیمان و قرارداد است و در هر صورت که کمک رسان ایران نتواند جوابگو باشد، شرکت بیمه می بایست به تعهداتش عمل کند.