در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
برادرم سه ماه پیش درحین پروازباپاراگلایدردچارسانحه شده وفوت نمودند.سقف تعهدات بیمه گرتاسقف 15ملیون تومان است.ایانهادی است که  دیه ی کامل اورابتوان اخذکرد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

افرادی که به مشاغل و یا ورزشهای خطرناک می پردازن موظف هستن که خودشون رو بیمه عمر و یا بیمه حوادث نمایند.

البته معمولا" این دسته عزیزان،تحت پوشش بیمه های حوادث ورزشی می باشند،ولی در هر صورت بهترین روش داشتن پوشش های مکمل بیمه ای هست.
بدین منظور تقاضا میکنم که اگر دوستان یا عزیزانی که به مشاغل و یا ورزشهای خطرناک می پردازن،خودشون رو تحت پوشش یکی از بیمه های عمر کنن که خیلی به نفع خودشون و خانواده شون هست.

بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام