در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من چند وقت پیش تصادف کردم و دستم جراحت برداشته.مقصرطرف مقابل بوده.حالا من چند ماه باید دستم تو اتل باشه و نمیتونم سرکار برم.شغلم ازاده و بیمه هم برام رد نمیشه.میخوام بدونم این خسارت من بجز دیه که نمیتونم سرکاربرم بر عهده کیه؟
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
متاسفانه خسارت معنوی حاصل از تصادفات بر عهده خود زیاندیده می باشد . شرکت بیمه گر موظف به پرداخت خسارت جانی مطابق قانون مجازات اسلامی بر اساس درصدهایی که پزشکی قانونی برای شما منظور می نماید می باشد و طول درمان و استعلاجی شما و عدم حضور در محل کار همه به عهده خود شما است .