در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

من توی یک رستوران کار میکنم که برای هیچ یک از پرسنل بیمه رد نمیشود و حقوق بیشترشان زیر قانون کار است و من یک قرارداد یک ساله با ۳۰میلیون سفته دارم من میتونم به خاطر رد نشدن بیمه ترک کار کنم یا باید حتما یک ماه بمونم بعد و اگه ترک کار کنم کارفرما میتونه از سفته من بهره برداری کنه چون منو به خاطر سفته تحت فشار میزاره
2 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

سفته به عنوان ضمانت حسن انجام کار می باشد وکارفرما نمی تواند  از خیانت درامانت کند از سفته سو استفاده کند