در دیه و بیمه خودرو توسط (190 امتیاز)
با سلام،

بنده در برج ۲ تصادف جرحی داشته ام که مقصر حادثه بودم،

اتومبیل متعلق به دوستم بوده،

گواهینامه من از نوع ب۱ و صادره در سال ۱۳۸۸ میباشد که مدت اعتبار درج شده پشت آن ۵ سال است، یعنی تا سال ۹۳ معتبر بوده و من تمدید نکرده ام.

حال سوالم این است که:

قانون جدید که اعتبار گواهینامه را ۱۰ ساله میداند شامل حال من میشود یا بعنوان فردی فاقد گواهینامه تلقی شده و آیا مبلغ پرداختی توسط بیمه را بایستی که بازپرداخت کتم؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... اتمام اعتبار گواهینامه به منزله ی نداشتن گواهینامه ی رانندگی نبوده و خسارت پرداختی توسط بیمه گر مشمول بازیافت نخواهد شد.