در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام باعرض سلام و ادب   اگه بیمه عمر 30 ساله بهتره یا 3 بار 10 ساله تمدید کنم آیا فرقی نمیکنه ازلحاظ سود
1 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام

تفوتي ندارد فقط اگر از اول سي سال را انتخاب كنيد ديگر مراحل اضافه الحاقيه تمديد را نخواهيد داشت.

در ضمن ممكن است پس از ١٠ سال قرارداد تمام شود و شما فراموش به تمديد كنيد. كه براي بيمه نامه جديد شما ١٠ سال سنتان بالاتر ايت و طبيعتا هزينه هاي بيمه اي بالاتر و سود كمتر. يا ممكن است وضعيت سلامتيتات تغيير كند و بيمه ديگه قبول نكنه بيمه نامه جديد رو.