در دیه و بیمه خودرو توسط
اعتبارگواهینامه پایه دوم ده ساله من حدود پنج ماه است به اتمام رسیده واقدامی برای تمدیدش نکرده ام.اگر حادثه ای اتفاق بیفتد بیمه به تعهداتش عمل خواهد کرد یاخیر.تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

در حال حاضر اگر بیمه نامه شما اعتبار داشته باشد و گواهینامه شما اعتبار نداشته باشد و اتفاقی منجر به حادثه شود،بیمه خسارت را پرداخت میکند ولی،پس از آن دایره حقوقی شرکت بیمه از شما شکایت نموده و آن مبلغ را بطور قانونی از شما خواهند گرفت.

حتی اگر آن را پس ندهید،محکوم شده،حسابها و کلیه دارایی هایتان بنفع شرکت بیمه ضبط خواهد شد.

با یه دو دوتا ،چهار تای خیلی ساده متوجه خواهید شد که عدم تمدید گواهینامه شما ارزش این همه دردسر را نخواهد داشت.

موفق و پیروز باشید.