در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

و تشکر از شما

بنده در شرکتی به مدت 10 سال مشغول بکار هستم و حکم حقوقی بنده رسمی  می باشد.ضمنا شرکت مذکور هلدینگ و دارای شرکتهای زیرمجموعه با مالکیت 100 درصد می باشد.

در حکم حقوقی بنده محل خدمت تهران و همین شرکت هلدینگ درج گردیده است. سوالم این است آیا کارفرما میتواند به اجبار و با صدور حکم ماموریت بنده را بعنوان مامور به شرکت زیرمجموعه بفرستد؟؟

تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام

در صورتیکه در متن قرارداد شما محل کار تهران مشخص شده باشد موضوع ماده ۱۰ قانون کار کارفرما نمی تواند بدون رضایت شما محل کار شما را تغییر دهد