در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام ضمن تشکر از پاسخ شما

 باید خدمتتان عرض کنم محل درچ شده در حکم حقوقی بنده تهران و  مکان کار شرکت فعلی کارم است اما همانطور که خدمتتان عرض کردم شرکتهای های زیر مجموعه متعلق به هلدینگ ما نیز هم در تهران است اما مدیریت فعلی جدید به دلیل استخدام نیروهای نزدیکان خودش تصمیم گرفته با ابلاغ حکم به بنده و چند نفر دیگر من را مامور به شرکت فرعی کند و در صورت امتناع بنده نسبت به صدور توبیخ اقدام و پس از تکرار این کار تصمیم به اخراج بگیرد

 و سوال من هم در واقع همین است که ایا میتواند بدون رضایت من بنده را به یکی از شرکتهای تحت پوشش خودمان در تهران مامور کند ؟؟

با تشکر فراوان از شما
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام

کارفرما بدون جلب رضایت کارگر محل کار کارگر رانمی تواند تغییر دهددر صورت بروزاختلاف نظر مراجع حل اختلاف قانون کار  قطعی ولازم الاجراست