در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
یک شرکت تازه تاسیس هستیم و میخواهیم فیش حقوقی تنظیم کنیم. چه مواردی در فیش حقوقی ذکر گردد که کارگر نتواند شکایت کند و ادعایی نسبت به حقوق و مزایای خود نداشته باشد؟ به عبارتی فیش حقوقی دقیق و کامل باشه.

مرسی
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

سلام

شما باید براساس شرایط کاری وحداقلهای حقوق کار کلیه ایتمهای حق السعی وفوق العاده ها را در فیش حقوقی منظور نماید
به منظور کلیه عنواین یک نسخه از قرارداد کار خود را به همراه کلیه شرایط کاری ارایه در براساس واقعیت وشرایط کاری قرارداد وفیش حقوقی شما کامل گردد