در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (-1,060 امتیاز)
سلام

جزئیات حقوق و دستمزد مندرج در فیش حقوقی کارگران در سال 1400 چیست ؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)

پایه حقوق روزانه سال 1400 : 885.165 ريال

کمک هزینه اقلام مصرفی ماهیانه : 6.000.000 ريال

حق مسکن ماهیانه : 3.000.000 ريال

کمک هزینه عائله مندی به ازای هر فرزند : 2.655.495 ريال

افزایش سایر سطوح مزدی : مبلغ روزانه پایه حقوق سال 99 + 26% + 82.785 ريال

مبلغ پایه سنوات روزانه 46.667 ريال - توضیح اینکه مبلغ پایه سنوات در سالگرد استخدام می بایستی به حقوق فرد اضافه شود و مبلغ پایه سنوات قسمتی از پایه حقوق است و در تمام محاسباتی که پایه حقوق وجود دارد ، پایه سنوات نیز می بایستی لحاظ گردد .

کمک هزینه ی عائله مندی به کلیه کارگران زن و مرد که حائز شرایط باشند تعلق می گیرد . شرایط دریافت آن به استناد ماده 87 قانون تامین اجتماعی به این شرح است : 1- فرزند بیمه شده ( چه پسر چه دختر ) زیر 18 سال سن داشته باشد 2 - اگر بالای 18 سال سن دارد به شرط اشتغال به تحصیل به وی تعلق می گیرد و یا با تایید کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی به دلیل معلولیت قادر به کار نباشد . بیمه شده می بایستی دارای سابقه بیمه ی کار حداقل 720 روز  باشد